فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران گفت: با توجه به اعمال محدودیت‌ها در تهران هنوز تعدادی زیادی از مردم از حمل‌ونقل عمومی استفاده می‌کنند و شهر تهران کماکان شلوغ است و متناسب با شهر کرونازده نیست.

کرونا در ایران

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایرنا، علیرضا زالی فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران در حاشیه مراسم اهدای ۵ هزار بسته بهداشتی به محرومان در جمع خبرنگاران گفت: امید است در روزهای آینده با اعمال جدی‌تر محدودیت‌ها شاهد تغییر جدی‌تری باشیم.

وی ادامه داد: بررسی‌های میدانی حاکی است که کماکان شهر به آن حدی از آهنگ تقلیل حرکت‌های بین‌شهری و درون‌شهری نرسیده است و ما هنوز نگران هستیم.

زالی افزود: البته قضاوت دقیق در این زمینه نیازمند زمان و تحلیل آماری است که در اولین فرصت ارزیابی در این زمینه انجام می‌شود.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران گفت: کماکان شهر و استان تهران یک شهر قرمز و با شرایط بحرانی تلقی می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که از چه موقع می‌توان ثمرات محدودیت‌های اعمال‌شده را مشاهده کرد، گفت: گزارش‌های میدانی از روز گذشته در تهران نشان می‌دهد محدودیت‌های اعمال‌شده به آن شکلی که مورد نظر ما بوده، موجب تقلیل ترددهای درون‌شهری نشده است.

زالی توضیح داد: هم یافته‌های ترافیکی و هم مشاهدات میدانی حاکی از این است که هنوز نتیجه مورد لزوم و مطلوب ما در کنترل اپیدمی در تهران حاصل نشده است.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران افزود: البته چون روز اول اجرای محدودیت‌ها بود، شاید قضاوت‌ها کمی عجولانه باشد و باید زمان بگذارد و آثار این طرح را مشاهده کنیم.

به گفته وی، عمدتا آثار اینگونه محدودیت‌ها در حوزه مرگ‌ومیر حدود یک ماه تا ۴۰ روز آینده مشاهده می‌شود و در کاهش سیر بیماری هم حداقل ۳ هفته زمان می‌برد.

زالی گفت: تنها موردی که ممکن است اثربخشی آن زودتر مشاهده شود در مورد بیماران و مراجعات سرپایی است که حدود ۱۴ تا ۱۵ روز دیگر دیده می‌شود.

در مرحله اول از محل کمک‌های مردمی پویش نذر سلامتی که به همت ستاد ملی مقابله با کرونا راه‌اندازی شد، ۵ هزار بسته سلامتی شامل ۳۰۰ هزار عدد ماسک، ۵۰۰ هزار محلول ضدعفونی‌کننده دست و سطوح، لوازم و اقلام بهداشتی در بین اقشار محروم توزیع می‌شود.

براساس اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا، در مناطق قرمز شامل تهران علاوه بر تعطیلی بسیاری از مشاغل، خودروهای شخصی از ساعت ۹ شب تا ۴ صبح حق تردد ندارند.

پیش از این، از دو هفته قبل، محدودیت‌هایی برای کسب‌وکارها بعد از ساعت ۱۸:۰۰ اعمال شده بود، اما این محدودیت‌ها تاثیری بر آمار بیماری نداشت و تعطیلات ۲ هفته‌ای در بیش از ۱۵۰ شهر اکنون حاکم است.

کد خبر 566978

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار بهداشت و درمان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha